Бруківка на території

Emily Resort

Чому для ефективного бізнесу потрібна тротуарна плитка?

Тротуарна плитка це не просто бетонне покриття, — це інвестиція у розвиток вашого бізнесу. Бруківка не лише створює естетичний простір, але й забезпечує швидкий та безпечний рух для пішоходів та автомобілів. Крім того, вона дозволяє ефективно розв'язувати проблеми з ремонтними роботами, забезпечуючи легкий доступ до підземних комунікацій. Бруківка економить час, а час, як відомо – це гроші. Тому комплекс Emily Resort сьогодні замощений бруківкою Романо від Мій Двір. В цій статті ми хочемо на прикладі відомого відпочиткового комплексу показати, чому для свого проєкту вам потрібно обрати тротуарну плитку.

img1

Популярний курорт на заході України

Emily Resort – це сучасний комплекс на заході України який має безліч розваг на будь-який смак. SPA-центр, пляжі, ресторани, бари, 5-зірковий готель, спортивні розваги, лижний туризм – все це ви можете знайти в Emily Resort. Комплекс займає площу понад 25 га і має велику популярність. 

В Emily Resort встановлена  бруківка Романо виробництва ТМ Мій Двір у кольорі Хром з серії кольорів Колор-мікс. Це забарвлення чудово доповнює простір комплексу та створює приємне враження у відвідувачів. Завдяки якісній тротуарній плитці, Emily Resort створив зручне середовище, в якому приємно проводити час.

Як бруківка львівська Романо допомагає покращувати простір?

Романо – це одна з найпопулярніших плиток в нашому асортименті. Її люблять, бо вона проста та вишукана водночас. Плитка не має фаски, що дозволяє створити ефект монолітного покриття. Як і будь-яка бруківка ТМ “Мій Двір”, тротуарна плитка Романо має ключові переваги:

  • морозостійкість;
  • довговічність;
  • високу міцність;
  • колір не вигорає та залишається яскравим протягом всього періоду експлуатації;
  • бруківка не вбирає воду, а пропускає її в ґрунт.

Характеристики Романо

В комплекті тротуарної плитки Романо є 4 елементи. Їхні габарити: 150х280 мм, 150х267 мм, 150х180 мм та 150х230 мм. Пропорція елементів у піддоні  залежить від висоти. Для прикладу, у висоті 4.5 см кількість елементу А – 6 шт., В – 6 шт., С – 6 шт., D – 12 шт.

img2

Де можна класти тротуарну плитку Романо?

Бруківка Романо – особлива бруківка для різних вимог. Її виготовляють у 3 варіантах висоти: 4.5 см, 6 та 8 см. Це дозволяє використовувати його для різних проєктів: громадські простори, комерційні або приватні ділянки. Висота та розміри плитки визначають її клас навантаження. Чим вищий клас, тим більше навантажень витримує бетонний виріб. На території Emily Resort тротуарна плитка Романо має висоту 8 см, що означає клас навантаження 3. Для такої бруківки допускається заїзд автомобілів обслуговування: сміттєвози, автобуси, пожежна техніка тощо. Для порівняння, Романо у висоті 6 см має клас навантаження 2. Це означає, що бруківку рекомендовано класти на ділянки, де переважає рух пішоходів, а також на місця для заїзду легкового авто. Важливо: у такому випадку швидкість авто не повинна перевищувати 10 км/год. 

img3

З чим можна поєднати тротуарну плитку Романо?

Бруківка Романо від Мій Двір має лаконічний дизайн, що дозволяє поєднувати її з різними видами плиток. Для прикладу, популярний варіант – тротуарна плитка Романо та мілка тротуарна плитка Торні. Ще один варіант: Романо та газонна плитка “Решітка Еко”. Не забувайте, що тротуарну плитку варто поєднувати з бордюрами та палісадами. Ці елементи ландшафту не тільки прикрашають простір, а допомагають плитці виконувати свої функції. 

img5
img5

У підсумку хочемо сказати, що якісне покриття – важливий елемент класної атмосфери. Тротуарна плитка в комплексі Emily Resort відіграє значну роль у формуванні позитивного враження від відпочинку. Тому якщо хочете, щоб ваш проєкт був успішним – обирайте тротуарну плитку з гарантією на 25 років від ТМ “Мій Двір”.

Купити бруківку від Мій Двір Романо можна на нашому сайті за посиланням нижче.
Більше інформації ви можете дізнатись за телефоном:
0 800 302 103