Нові кольори 2021 року

Я хотів би знати лише одне: що таке колір?
Видатний іспанський художник часто ставив це питання, не знаючи до нього відповіді. На щастя, ми її знаємо, тому створили для вас нові, унікальні кольори бруківки, що поєднують витонченість та стриманість.
Графіт
Графіт – строгий, та водночас м’який. Цей колір бруківки гарно поєднується з металевими та кам’яними елементами. Ідеально підходить для створення сучасних урбаністичних просторів.
Мигдаль
Мигдаль – ніжний та щирий колір. Нагадує слонову кістку у поєднанні з відтінками ніжно-білого і золотисто-медового. В руках креативних майстрів тротуарна плитка такого кольору наповнює простір свіжістю та візуально його збільшує.
Оливка
Оливка – спокійний та гармонійний колір. У ньому поєднуються елементи сірого, зеленого і жовтого. Особливо витончено виглядає, якщо його поєднувати з іншими тонами. Найкраще буде виглядати зі світлими відтінками та гармонійно поєднується з класичною витонченою архітектурою.
Корал
Корал – свіжість, сміливість і екстравагантність. Дає насиченість та глибину. Таку бруківку можна сміливо поєднувати з будь-якою архітектурою.
Кольори «Колор-Мікс»
Класичні кольори популярні через їхню простоту, однак якщо ви готові ризикувати та відкривати для себе нові враження, представляємо вам нові тони в палітрі «Колор-Мікс»:
Бісквіт
Бісквіт- делікатний колір, що передає спокій і нейтральність. Додає нотку природності та класно адаптується під будь-який стиль – від класичного до сучасного, від бароко до хай-теку.
Етна
Етна – брутальність, насиченість та глибина. Бруківка у цьому кольорі органічно виглядатиме, як на приватних подвір’ях, так і у громадському просторі.
Арагон
Арагон – легкий та елегантний. Особливо добре поєднується з бізнес-архітектурою та сучасними будівлями.
Сподобався колір? Тоді обирай його разом з новинками бруківки 2021 року та замовляй на сайті компанії «Мій Двір».
Більше інформації ви можете дізнатись за телефоном:
0 800 302 103