Новинки 2021 року

 

Тротуарні плити та плитка у
новому особливому дизайні

Ви часто задумувалися над тим, як важливо правильно упорядковувати навколишній простір? Для правильного формування громадських місць чи приватних алей потрібно використовувати виключно якісні матеріали, адже від них залежить безпека людей та їх прийняття навколишнього світу. Дизайн бруківки повинен гармонійно вписуватися у ландшафт та наповнювати людей позитивними емоціями та енергією. Тому ми і створили для вас 5 унікальних елементів простору – 4 нові види тротуарних плит та особливу тротуарну плитку.
Модо
Плита Модо – сучасний погляд на дизайн бруківки через призму довершеності та лаконічності. Вона складається з 3 елементів класичної стриманої форми, спеціальні розміри яких дозволяють укладати плитку у будь-який спосіб: як рядами, так і каскадом. Плита створює сучасні гармонійні простори, які підходять для урбаністичних ландшафтів та затишного подвір’я.
Доступні кольори для плити «Модо»
Сірий
Графіт
Чорний
Білий
Мигдаль
Бісквіт
Етна
Ферум
Квадро
Квадро – плита розміром 40х40 см, має великий спектр застосування та легко комбінується з плитами інших серій. Садові доріжки, урбаністичний громадський простір, спортивні майданчики – все це буде можна оригінально та стильно облаштувати завдяки тротуарним плитам Квадро у новому дизайні.
Доступні кольори для плити «Квадро»
Сірий
Графіт
Чорний
Мигдаль
Арагон
Бісквіт
Доміні
Доміні – динамічність та впевненість у просторі.
Має видовжену форму, малу фаску та легко комбінується з іншими плитами. Це робить її бездоганним варіантом для мощення великих площ. Витримування великих навантажень – ще одна з переваг її використання для комерційних об’єктів, що є можливою завдяки товщині плиті у 8 см, де є постійні потоки людей, які бажають творити та досягати успіху.
Доступні кольори для плити «Доміні»
Графіт
Чорний
Оливка
Арагон
Етна
Вектор
Вектор – універсальність, стриманість та функціональність. Ці 3 слова повністю описують ідеальну будову та дизайн цієї бруківки. Розмір 60х40 см дає змогу створити динамічний простір та легко укладати її різними комбінаціями. Для дизайну плити Вектор ми розробили ексклюзивні відтінки Колор-мікс – Арагон, Етна та Бісквіт.
Доступні кольори для плити «Вектор»
Сірий
Графіт
Чорний
Білий
Оливка
Арагон
Етна
Ферум
Страда
Страда – плитка прямокутної форми, що може вкладатися у два способи: радіально та просто рядами. Особлива рифлена поверхня робить її більш чіпкою, що дуже важливо в зимовий період. Підходить для будь-якого простору, чи то для затишного двору, чи то для алей в парку. А дизайн бруківки створить ефект подорожі в старовинну епоху.
Доступні кольори для плитки «Страда»
Графіт
Мигдаль
Оливка
Корал
Арагон
Купити плити та плитку можна на сайті виробника
«Мій Двір».
Більше інформації ви можете дізнатись за телефоном:
0 800 302 103