Колор-Мікс.
Що це таке?

Колись давно, один відомий поціновувач яблук, пан Ісак Ньютон, вирішив розбавити людську сіру буденність за допомогою світла. Взяв тригранну призму, пропустив через неї сонячні промені та отримав гамму з сімома кольорами. З того часу люди почали змішувати кольори, відкриваючи нові відтінки та тони.
«Колор-Мікс» – сучасна технологія змішування кольорів, що дозволяє створювати неповторні рисунки на бруківці. Вона з’явилася відносно недавно, однак вже встигла отримати прихильність багатьох людей. Вперше її почали використовувати у Європі, але дуже швидко ми перейняли цей досвід, тому тепер можемо радувати наших покупців новітнім продуктом.
Технологія застосування дуже проста:
На виріб додається верхній шар, який складається з декількох різних барвників. У результаті утворюється різнобарвний унікальний шар, що міцно тримається десятки років.
У природі рідко коли зустрінеш однотонні кольори. Це ми з дитинства привикли до просто червоного, просто зеленого і просто жовтого. Насправді природні кольори – це сукупність кількох відтінків. Це і відрізняє штучні від природних, справжніх. Тому компанія «Мій Двір» комбінує десятки відтінків та щоразу вдосконалює свою вправність, щоб людям було приємно дивитися на тротуарну плитку, яку нібито власноруч створила природа.
Плюси бруківки «Колор-Мікс»:
  • великий спектр кольорів;
  • можливість комбінування відтінків;
  • естетичний вигляд;
  • унікальність візерунку.
Увага!
Можливі побічні ефекти у вигляді заздрості сусідів.
Тротуарна плитка «Колор-Мікс» від ТМ «Мій Двір» – це модерний погляд на світ для тих, хто шукає щось нове та незвичне. Однак не забувайте, що і класичні кольори мають свій шарм, недарма вони так популярні. Головне вибрати те, що тобі ближче до душі. А про решту потурбуємося ми.
Сподобався колір? Тоді обирай його разом з новинками бруківки 2021 року та замовляй на сайті компанії ТМ «Мій Двір».
Більше інформації ви можете дізнатись за телефоном:
0 800 302 103