Римський камінь

«Прийшов, побачив, купив», – за легендою саме такі слова промовив Юлій Цезар, коли його запитали як він зміг отримати цю дивовижну плитку. Вона так йому сподобалася, що назвав він її в честь величного древнього міста. Так почалася історія бруківки, що тепер зветься «Римський камінь».
Бруківка Римський камінь

Особливості бруківки Римський камінь

Тротуарна плитка «Римський камінь» - це насамперед про надійність. Її рифлена поверхня створює ефект «старого каменю», який одразу притягує ваш погляд. Нерівність дозволяє не тільки виділитися завдяки елегантності, але й збільшує силу тертя. Тому під час заморозків чи в дощову погоду по тротуарній плитці буде легше ходити та їздити.
На відмінну від відомої всім плитки «Бруківка Львівська», сьогоднішня героїня виготовлена без фаски, тому ширина між елементами невелика. Завдяки цьому утворюється гладка та рівна поверхня. Вона органічно поєднується з класичними стилями і з сучасними постмодерними рішеннями.
Бруківка Римський камінь розкладка
Бруківка «Римський камінь» складається з 4 елементів, що мають різні розміри. Це означає, що кладка буде йти швидко та без жодних ускладнень. До речі, а як щодо міцності?

Переваги тротуарної плитки

Елементи даної плитки виготовляються у висоті 4,5, 6 та 8 см (дивіться реальні фото бруківки «Римський камінь»). Це дозволяє їй підлаштовуватися під будь-які поставлені дизайнерські завдання та витримувати сильні горизонтальні та вертикальні навантаження. Про відмінності між висотами елементів та про класи навантаження ми писали раніше.
Ціна на бруківку «Римський камінь» точно вас порадує, зауважте, що це без економії на якості сировини та технології виготовлення. Про технічні можливості поговорили, тепер перейдемо до візуальних переваг.
Тротуарна плитка чудово поєднується з класичною архітектурою. І це не лише тому, що «класика ніколи не старіє». Бетонний виріб вражає своїм вмінням комбінуватися з будь-яким ландшафтним проєктом. Фотогалерея цьому доказ.

Дизайн бруківки «Римський камінь»

Універсальність – це її «маленька» особливість. Ми випускаємо одразу кілька популярних кольорів бруківки «Римський камінь»: чорна, коралова, біла, світло-коричнева – головне вибрати собі до вподоби. У ваших руках – вся наявна палітра відтінків. Особливу увагу заслуговують класичні кольори. Якщо темно-сірий відтінок створює монохромне зображення, то чорний або білий колір додають статності та нотку прагматизму.
Неправильні геометричні форми елементів дозволяють експериментувати та створювати унікальні візерунки. У цьому на допомогу приходить радіальне укладання. Воно найкраще розкриває потенціал плитки. Завдяки нестандартній будові, узори бруківки «Римський камінь» щоразу сформуються по-новому. При цьому вони чудово поєднуються з будь-якими елементами дизайну.

Укладання бруківки «Римський камінь»

Для мощення плитки вам знадобиться якісний «дорожній одяг», який складатиметься з монтажного шару, основи та допоміжної основи:
  • Монтажний шар відповідає за дренування води, тому для нього радимо використовувати щебінь фракції 2-5 мм;
  • Основний шар розподіляє навантаження, тому повинен бути міцним та водночас пружним. Для нього рекомендуємо використати щебінь фракції 5-20 мм;
  • допоміжний шар захищає покриття від промерзання, тому перед його укладанням ґрунт повинен бути добре втрамбований.
Всі шари повинні бути добре ущільнені та не мати нерівностей.
Укладання бруківки Римський камінь
Продається бруківка «Римський камінь» у Львові та в наших офіційних представництвах в Західній Україні (Тернопіль, Ужгород, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне). Її також можна купити в наших партнерів. Детальніше про адреси наших філій можете дізнатися в розділі контакти.
Так скільки коштує ця тротуарна плитка? Про вартість та характеристики ви дізнаєтеся, якщо перейдете нижче за посиланням.
Купити «Римський камінь» можна на сайті виробника "Мій Двір".
Більше інформації ви можете дізнатись за телефоном:
0 800 302 103