Решітка еко

переваги застосування монтаж

Сьогодні екотематика є популярною у всьому світі: забороняється використання пластику, збільшується кількість відновлювальних джерел енергії, створюється дедалі більше замінників м’яса, розвивається електротранспорт, модернізується виробництво. Екологія торкається будь-якої сфери людини. Ринок будівельних матеріалів не виняток. Зараз дуже популярна мода на екобудинки та екопростір, зокрема й на бетонні елементи, які можна поєднати з природою. Тому ТМ «Мій Двір» створила для вас нову екобруківку.
ЕКО One World
Екобруківку ще називають газонною або паркувальною решіткою «Еко» – це спеціальний бетонний елемент, що має отвори для сприяння дренуванню дощової води у ґрунт. Ба більше, така плитка є чудовою альтернативою класичній бруківці.

Переваги газонної решітки «Еко»

Газонна решітка «Еко» допомагає в озелененні території (майданчики, зони відпочинку, навколо житлових будинків). Переважно її використовують на екостоянках та в місцях, де потрібно додатково укріпити ґрунт або є велике скупчення людей. Зумовлено це її будовою, що забезпечує хороше відведення надмірної вологи та рівномірний ріст трави на всій ділянці.
Отвори екобруківки можна заповнити ґрунтом, де пізніше висаджується трава або можна засипати мілким щебенем. Все залежить від вашого естетичного смаку. У будь-якому випадку вийде гарний простір і дренування води буде забезпечено.
Решітка
Крім технічних переваг, екоелементи — це ще чудове стильне рішення для вашого подвір’я. Тільки погляньте як вона виглядає на місці заїзду до гаража.
Однак мріяти про чудове екоподвір'я мало. Потрібно знати, як правильно його монтувати.

Етапи монтажу екобруківки

Монтаж екобруківки, як і всієї іншої продукції ТМ «Мій Двір», починається зі зняття необхідного верхнього шару та стабілізації ґрунту, на який буде монтуватися основа та решітка. Після цього, слід влаштувати бортові камені (зображено на кресленні).
Переваги решітки
Після встановлення бортових каменів, встановлюється основа, на яку надалі буде влаштовано газонну решітку «Еко». Кожен наступний шар потрібно послідовно й уважно ущільнювати.
Переваги решітки
Для основи під газонну бруківку «Еко» потрібно встановити такі шари (вказано послідовність від найнижчого до найвищого):
  • шар з щебеню фракції 20-40 мм;
  • шар з щебеню фракції 5-20 мм;
  • великозернистий пісок;
  • геотекстильне полотно;
  • монтажний шар з щебеню фракції 2-5 мм.
Між нами кажучи, використання геотекстильного полотна несе рекомендаційний характер, його параметри та характеристики повинні визначатися проєктом.
Переваги решітки
Зрештою, після всіх пройдених етапів, вам потрібно буде лише змонтувати обрану решітку «Еко» та заповнити отвори щебенем або ґрунтом з подальшим влаштуванням трав’яного покриття.
Схема монтажу

Чому варто використовувати газонну бруківку «Еко»

По-перше – решітка під газон легко монтується – потрібно тільки підготувати та вирівняти місцевість, укласти продукцію і засипати її родючим ґрунтом з насінням газонної трави.
По-друге – вона забезпечує хороше відведення надмірної вологи та рівномірний ріст трави на всій ділянці. Кращого варіанту для ігрового майданчика не знайти.
По-третє – для виготовлення газонної бруківки використовується якісний та міцний бетон, а система комірок дозволяє рівномірно розподілити навантаження по всій поверхні плити та легко витримувати тиск під час руху машин та пішоходів. Крім того, шершава бетонна поверхня запобігає ковзанню.
Таким чином газонна решітка «Еко» ідеально замінить будь-яку класичну плитку та додасть архітектурну особливість вашому подвір’ю. Крім того, ви зробите внесок в збереження навколишнього середовища.
Переходьте за посиланням нижче, замовляйте екобруківку та поєднуйте прекрасне з корисним.
Більше інформації ви можете дізнатись за телефоном:
0 800 302 103