Новинки
дизайн Ландшафту

Ландшафтний дизайн – це мистецтво поєднання природи та архітектури. Як і в будь-якій художній майстерності, головними виступають насамперед деталі. Саме вони показують основний задум та передають ідею. Незначні елементи часто бувають найважливіші, довершують загальну картину і формують позитивне сприйняття. Ось чому ми розробили нові елементи ландшафтного дизайну, які зможуть ідеально довершити будь-яку композицію.
Палісад «Новатор»
Прості лінії та чіткість пропорцій – дві складові лаконічного та функціонального стилю, який доповнить будь-який ландшафтний задум. З допомогою палісаду Новатор легко створювати широкі каскадні тераси та багаторівневі підняті клумби, а також ненав’язливо зонувати простір. В сучасному світі палісад – неодмінна частина дизайну екстер’єру.
Поребрик «Півмісяць»
Для поєднання декількох ділянок в один цілісний ландшафт потрібна всього одна річ – поребрик Півмісяць. Ця новинка чудово підійде для громадського простору чи власного саду, адже її оригінальна форма передбачає радіальне укладання, що дає можливість реалізовувати будь-які сміливі ідеї в реальність. Цей тип поребрика також бездоганно поєднується з палісадом Півмісяць міні, їх можна легко комбінувати.
Палісад «Півмісяць» міні
Потрібно щось компактніше? Нічого страшного, ми подбали й про це. Палісад «Півмісяць» міні – тендітність в округлих формах та практичність у використанні на невеликих площах. Три класичні кольори – чорний, коричневий та сірий, - доступна кольорова гамма, що не заважає цьому палісадові бути універсальним рішенням для будь-якого дизайнерського виклику. А ще він легко комбінується з поребриком «Півмісяць» і створює ексклюзивні вигнуті краї, тому високий рівень довершеність та краса точно забезпечені.
L-стінка
Універсальний елемент дизайну, що поєднує в собі елегантність та багатий функціонал. Її можна використовувати як підпірну стінку для підтримки крутих схилів, як декоративний елемент та як засіб для облаштування клумб. Ще одна її перевага – вона монтується значно простіше та швидше ніж її конкуренти та готова до використання одразу після встановлення.
Замовити продукцію від ТМ «Мій Двір» можна на сайті.
Більше інформації ви можете дізнатись за телефоном:
0 800 302 103