бруківка Львівська

Досконалість, перевірена часом
Бруківка Львівська, також відома як «Старе місто», є загальновідомою не тільки у Львові, але й у всій Україні та за її межами. Вона дуже цінується покупцями, та й простими жителями, адже уособлює простоту та стійкість. Коли у Львові заклали першу плитку, пройшло понад 6 століть, однак досі ніщо не змогло завоювати стільки любові людей як бруківка львівська. Так в чому ж її секрет?

Технічні характеристики Львівської Бруківки

Бруківка Львівська Мій Двір – тротуарна плитка, що включає 3 види каменів з округленими краями. Три елементи можуть мати висоту 4,5, 6 та 8 см, а тому вага 1 піддона коливається від 1300 до 1830 кг. Всі елементи плитки мають фаску, а її властивості дозволяють приймати сміливі рішення.
Технічні характеристики, які дозволяють тротуарній плитці бути максимально довговічною та універсальною:
  • не боїться надмірного холоду чи спеки;
  • невразлива до різних перепадів температури;
  • не ковзає;
  • не поглинає зайву вологу;
  • не виділяє шкідливих речовин під час спеки;
  • за нею легко доглядати.
Бруківка Львівська
Нарешті ми дійшли до козирів та переваг Львівської бруківки.
  • універсальність – завдяки тому, що плитка має три варіанти висоти – 4,5, 6 та 8 см, її можна використовувати для громадського простору, для промислових ділянок та звісно для власного подвір’я;
  • легкий процес мощення – Львівська тротуарна плитка чудово вмощується, а її укладка не потребує додаткових зусиль та витрат;
  • стійкість та міцність – матеріали, з яких вона виготовляється та новітнє обладнання дозволяють виготовляти дійсно міцну плитку, яка відповідає чинним стандартам якості бетонних виробів, а ще витримує інтенсивний автомобільний рух;
  • варіативність – десятки кольорів та безліч різних типів укладання. За допомогою лише двох кольорів можна створити чудову мозаїку, а якщо взяти більше, тоді вас зупинить тільки ваша уява;
  • вартість – у співвідношення ціна-якість їй мало хто може скласти конкуренцію, а вартість укладання нижча порівняно з іншими плитками, де є більша кількість елементів
  • доступність – купити бруківку можна не тільки у Львівській області, але й на території всієї Західної України.

Дизайн Львівської бруківки

Як виглядає бруківка Львівська знає, мабуть, кожен. Ця досконала форма у поєднанні з простотою використання та міцністю роблять її фаворитом серед безлічі видів тротуарного покриття. Також варто додати, що візуально вона дуже схожа на натуральний камінь, а використання величезної палітри кольорів дає змогу отримати тисячі варіантів замощення.
Варто додати, що укладається ця плитка тільки рядами, але це не проблема, адже у вас буде великий простір для вашої уяви та для унікальних дизайнерських рішень, що перетворять вашу територію у неймовірну красу.
Бруківка Львівська

Узори бруківки для подвір’я

Для початку варто сказати, що найкращий спосіб укласти тротуарну плитку – довіритися своїй уяві та естетичному смаку. Втім, якщо вірите більше професіоналам, то наші дизайнери з радістю допоможуть вам вибрати як замощувати вашу бруківку та складуть план майбутнього ландшафту.
Однак повернемося до варіантів укладання. Ми вже писали поради про те, як гарно викласти будь-яку плитку (посилання), тому тут зупинимося коротко.
Найбільш популярний, так званий, хаотичний узор з переважанням коричневих, сірих, жовтих та червоних відтінків. Основне правило при викладенні такої мозаїки – це дотримуватись поперечних (вертикальних) і поздовжніх (горизонтальних) ліній та уникати концентрацій одного кольору. Крім того, радимо експериментувати та викладати різні візерунки за допомогою геометричних фігур: кола, діагоналі, квадрата тощо.

Фотогалерея Львівської бруківки: (фото)

Найкращий декор Львівська бруківка «Старе місто» утворює разом з такими типами плиток: бруківка австрійська, римський камінь та віденський камінь. З ландшафтних елементів класно підійде для прикрашення доріжок садовий поребрик, палісад «Півмісяць» та бордюр дорожній. До речі, варто пам’ятати, що колір плитки, яку вмощують біля бордюру, повинен бути однакового відтінку з бордюром. Так ваше подвір’я виглядає елегантніше, а ваш дім буде прикрашати неймовірна мозаїка.

Яка ціна Львівської бруківки?

Щоб ознайомитися з цінами на прекрасну тротуарну плитку, перейдіть за посиланням. Замовляйте бруківку Львівську в улюблених відтінках у декілька кліків або телефонуйте за номером: 0 800 302 103 та забирайте частинку щастя до себе.
Купити плити та плитку можна на сайті виробника «Мій Двір».
Більше інформації ви можете дізнатись за телефоном:
0 800 302 103