ЛОТОК ВОДОВІДВІДНИЙ

переваги монтаж застосування

 
Деякі елементи ландшафту виконують виключно декоративні функції – прикрашають ваше подвір’я та візуально доповнюють архітектуру вашого дому. Однак є важливі, з погляду функціональності та комфорту, частини екстер’єру території. Вони захищають від негативних атмосферних явищ та зберігають якість мощеної бруківки. До таких універсальних предметів належать бетонні водовідвідні лотки.
Водовідвідний лоток є незмінною частиною системи водовідведення дощової та талої води з замощеної ділянки. Він дозволяє швидко збирати та спрямовувати воду із замощуваної ділянки у дощоприймачі для подальшого відведення води у системи дренажу.
Бетонні лотки для водовідведення використовуються для захисту:
  • від дощової води територій біля будинків та забудов;
  • громадських просторів від заболочення (площі, спортивні майданчики, сквери тощо);
  • бруківки чи асфальту від скупчення на них води;
  • геотекстильне полотно;
  • об’єктів комерційного призначення та дорожньої інфраструктури (автостоянки, склади, ділянки шосе, автомагістралі, частини територій торговельних комплексів тощо)
Лоток водовідвідний бетонний від ТМ «Мій Двір» має просту та відкриту форму, що унеможливлює його засмічення листям чи сміттям. Він виготовлений з якісних матеріалів, що забезпечує стійкість до зовнішніх впливів.
Для коректного функціонування будь-якого водовідвідного лотка потрібно влаштовувати дорожнє полотно під кутом, щоб вода спрямовувалася до нього. Крім того, система дренажу має бути влаштована згідно попередньо розробленим проєктом.
ЕКО One World

Етапи монтажу лотка для водовідведення

На підготовлену, згідно з проєктом, основу встановлюється бортовий камінь та готується місце для лотка (він бетонується одразу після бордюру).
ЕКО One World
Далі влаштовуються наступні шари основи (важливо, щоб кут нахилу для стоку води дотримувався на кожному з шарів).
ЕКО One World
Після влаштування лотків водовідведення, слід продовжити укладати бруківку так, як це вказано у загальній інструкції до монтажу дорожнього полотна.
ЕКО One World
Як ми бачимо, процес не є довгим та складним, але він потребує уважності та знань.

Чому бетонні водовідвідні лотки необхідні для вашої ділянки?

Водовідвідні лотки відкритого типу захищають елементи ландшафту від води, допомагають зберегти якість та продовжити термін служби фундаментів будівель та поверхні плиток. Щоб вберегти своє подвір’я від заболочення чи затоплення, радимо перейти нижче за посиланням та в декілька кліків оформити замовлення).
Купити лоток водовідвідний можна на сайті виробника "Мій Двір".
Більше інформації ви можете дізнатись за телефоном:
0 800 302 103