Бруківка Романо

особливості та поради з використання

Недарма кажуть: «Простота – це найвищий ступінь витонченості». З одного боку, прості речі легкі у використанні та дають багато функціональності. З другого – вони можуть наповнити будь-яку композицію красою та індивідуальністю. В цьому і є особливість простих елементів, тому компанія «Мій Двір» наголошує саме на якості та простоті, основних чинниках, що визначають – хороший продукт, чи ні.
Сьогодні ми розкажемо вам про бруківку Романо – поєднання дизайнерської стриманості та чудової стійкості.
Тротуарна плитка Романо – одна із найбільш відомих плит у нашому асортименті. Якщо ви подивитеся на найпопулярніші запити в інтернеті по бруківці, то неодмінно найдете фрази «Бруківка Мій Двір Романо» та «Бруківка Романо Львів». Це показує, наскільки модель популярна серед наших клієнтів, і це не лише завдяки хорошій ціні. Виникає питання: «Що робить її такою унікальною?».

«Особливості бруківки Романо»

У кожного виду плитки є свої особливості, що забезпечують її популярність серед покупців. Тротуарна плитка Романо складається з 4 елементів, що можуть вкладатися у різноманітні малюнки. Така варіативність дозволяє використовувати її усюди:
  • у громадському просторі;
  • для алей;
  • для парків;
  • для пішохідних зон;
  • для власного подвір’я або саду.
Окремо варто сказати про фізичні властивості тротуарної плитки, що дозволяють їй витримувати великі навантаження та температури. Завдяки тому, що бруківка Романо має три варіанти висоти – 4,5, 6 та 8 см, вона здатна задовільнити будь-які вимоги по міцності та водночас по візуальній складовій. Висока стійкість у поєднанні зі стриманістю дизайну – головна причина, чому вона так подобається людям.

По-справжньому зрозуміти естетичну та функціональну вартість цієї тротуарної плитки можна завдяки новітній технології «Колор-Мікс». Вона передбачає змішування різних кольорів для створення унікальних комбінацій відтінків. Якщо ж ви надаєте перевагу однотонним класичним кольорам, у нас є велика палітра тонів, що допоможе вам втілити у життя будь-який дизайн інтер’єру та робити чудові фото для соціальних мереж.

З чим поєднувати бруківку Романо?

Насправді тут багато варіантів. Все залежить від того чи тротуарна плитка Романо буде основним елементом, чи доповнюватиме загальну картину. Якщо перший варіант, то найкраще плитка Романо буде виглядати з австрійською бруківкою, плитками Лунго та Торні.
Якщо ж ви використовуєте тротуарну плитку Романо, як додатковий елемент, то радимо класти її разом з великими плитами, такими як Новатор 6 чи Новатор міні. Також не забуваєте про елементи дизайну ландшафту – поребрик та палісад, які дадуть гармонічності та виваженості вашому саду чи подвір’ю.
Ну й звісно, що топовим поєднанням буде моноваріант. Беріть різні кольори бруківки Романо та міксуйте, щоб створити чудову мозаїку. Нагадуємо, що для цієї тротуарної плитки доступна вся наявна палітра кольорів.
Отож вибирайте, комбінуйте та замовляйте в інтернет-магазині ТМ «Мій Двір», або купуйте прямо на підприємстві у Львові. Пам’ятайте, мрії не можна відкладати на потім).
Більше інформації ви можете дізнатись за телефоном:
0 800 302 103